Dy shqiptarë ngjisin Lusanne Ouchy në elitën e futbollit zviceran për herë të parë në histori

Lusanne Ouchy siguroi ngjitjen në elitë falë rezultatit të përgjithshëm 6-2 ndaj Sion-it, të Paolo Tramezzanit, ish-asistenti i Gianni De Biasi, që kështu bie në Challenge League. Në ndeshjen e dytë, atë të kthimit Lusanne triumfoi 4-2 dhe protagonist absolut ishte Liridon Mulaj me dy gola gjithashtu edhe Alban Ajdini gjeti rrugën e rrjetës. Ashtu…

Read More